בשר חזיר אינדונזי
בשר חזיר אינדונזי Tenderloin דורש כ 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 249 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך חמאת בוטנים שמנת, שום, שימורי אננס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: בשר חזיר אינדונזי, חזיר אינדונזי סאטה, ו חזיר אינדונזי סאטה.
הוראות
מערבבים רוטב סויה ו 3 מרכיבים הבאים, ערבוב טוב.
מורחים תערובת רוטב סויה מעל פילה.
מניחים על מדף במחבת צלייה מצופה בתרסיס בישול. הכנס מדחום בשר לחלק העבה ביותר של tenderloin, אם תרצה בכך.
אופים, חשוף, ב 375 במשך 30 דקות.
אופים 10 דקות נוספות או עד מדחום בשר רושם 160, צולל לעתים קרובות עם שימורים.
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.
יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה
מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם הבחירה הראשונה שלי לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. אתה יכול לנסות Yacochuya סן פדרו דה Yacochuya Malbec. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
![Yacochuya סן פדרו דה Yacochuya Malbec]()
Yacochuya סן פדרו דה Yacochuya Malbec
אף מזמין של עשן, זפת, שוש, סויה, דובדבן שחור, דומדמניות שחורות. זה מוביל ליין בעל גוף מלא עם שכבות של פירות עסיסיים, עומק וריכוז מעולים וגימור ארוך וטהור. תערובת: 85% מלבק ו-15% קברנה סוביניון