בשר חזיר ברן עם בצל, צימוקים, שום Compote הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 52 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 399 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך עלי דפנה, זרעי כוסברה, מרווה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו בשר חזיר ברן W / Salsify Caramelized, ירך חזיר צלוי מייפל-בריח, ו ג'ינג'ר ו טימין–חזיר ברן ירך (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 7 מרכיבים בסיר גדול כבד. מביאים להתבשל על חום בינוני, ערבוב כדי לפזר מלח וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
הסר מהחום. מגניב לטמפרטורת החדר.
3
מעבירים מלח לקערה גדולה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים חזיר (חזיר משקל עם צלחת כדי לשמור מתחת לפני השטח). כיסוי; לקרר מעל הלילה.