קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות18
ציון בריאות3
מגזין

בשר חזיר חריף ותבלינים

בשר חזיר חריף ותבלינים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל אש ותבלינים בשר חזיר. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון טבעוני יש 138 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 18 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא סוכר חום, ציפורן טחון, 3% פחות נתרן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו עדשים אדומים Sambar מן האש טבעונית ותבלינים, תבשיל ארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, ו תבשיל בשר חזיר ושעועית ירוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לקצץ שומן וקליפה מן חצי חזיר. ציון מחוץ חזיר בדפוס יהלום.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
3
מניחים חזיר על מחבת מטאטא מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
4
מערבבים ג ' לי ושאר החומרים, ערבוב עם מקצף עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מברשת על שליש תערובת ג ' לי על בשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
6
אופים ב 425 במשך 5 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 (אל תסיר את החזיר מהתנור); אופים 45 דקות נוספות, צובל חזיר בתערובת ג ' לי כל 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
העברת בשר חזיר למגש; בואו לעמוד 15 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)