בשר חזיר מזוקק בסגנון ספרדי
בשר חזיר מזוקק בסגנון ספרדי Tenderloin עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 184 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו סוכר, מרווה, חומץ שרי, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: פסטו בסגנון טקסס עם בשר חזיר Tenderloin ואורז ספרדי, Chai-Brined חזיר Tenderloin עם תפוח מתובל Chutney, ו צלעות חזיר בסגנון ספרדי עם צ'וריסו ורוטב פלפל אדום קלוי ושעועית ירוקה.
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה גדולה, ערבוב עד המלח והסוכר להתמוסס.
יוצקים תערובת מלח לתוך שקית פלסטיק zip-top 2 ליטר.
מוסיפים קרח וחזיר; כלב ים. מקררים 3 שעות, מסובבים את השק מדי פעם.
שלב פפריקה ו 5 מרכיבים הבאים (פפריקה דרך שום).
הכן גריל לצלייה עקיפה, חימום צד אחד בינוני גבוה ולהשאיר צד אחד ללא חום.
הסר חזיר משקית, ולהשליך מלח. לטפוח חזיר יבש עם מגבות נייר.
מברשת שמן באופן שווה על חזיר; לשפשף עם תערובת פפריקה.
מניחים חזיר על מתלה גריל מצופה ספריי בישול מעל חום בינוני גבוה; חזיר גריל 6 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
מניחים חזיר על מתלה גריל מעל צד לא מחומם. סגור מכסה, חזיר גריל 20 דקות נוספות או עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של אוגרי חזיר 155( מעט ורוד), הופך את החזיר מדי פעם.
מניחים חזיר על מגש. מכסים בנייר כסף, ולתת לעמוד 5 דקות. לחשוף ולטפטף חזיר עם 2 כפיות חומץ.