קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

בשר חזיר ממולא תפוחים

בשר חזיר ממולא תפוחים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו את בשר חזיר ממולא תפוחים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל של 210 קלוריות. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו שמן זית, פטרוזיליה, חרדל דיז'ון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג עמילן תירס שוקולד כמו קינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 60%. הציון הזה מוצק. נסו בשר חזיר ממולא ברוטב בייקון ותפוח ריזלינג, סרטנים-בשר חזיר ממולא, ו צלעות חזיר אפטאון ורוטב תפוחים: צלעות חזיר צלויות עם תפוחים אסקלופדיים (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת קטנה הקפיצו תפוח ובצל בשמן עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את השום, מלח ופלפל; לבשל 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שוםשום
3
מסירים מהאש.
4
הפוך חריץ לאורכו במרכז כל פילה עד 1/2 אינץ'. של תחתון. פתח את המכרזים כך שהם ישכבו שטוחים; מכסים בניילון. משטחים עד 3/4 אינץ'. עובי.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
5
הסר פלסטיק; מורחים תערובת תפוחים על בשר. סגור את המכרז; לקשור עם חוט מטבח קצוות מאובטח עם קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
תפוחתפוח
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
קיסמיםקיסמים
6
מניחים ב -13 אינץ ' לא משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים, חשופים, ב 425 במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
בינתיים, בסיר קטן, שלבו את המיצים והחרדל. מביאים לרתיחה; מבשלים 5 דקות תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
חרדלחרדל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
9
שלב עמילן תירס ומים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים בהדרגה לתערובת מיץ. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מערבבים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
פטרוזיליהפטרוזיליה
מיץמיץ
מיםמים
10
יוצקים 3/4 כוס רוטב על גבי טנדלוינים.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
11
אופים 10-15 דקות יותר או עד מדחום בשר קורא 160*.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
12
הניחו לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.
13
מגישים עם הרוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

מלבק, פינו נואר וסנגיובזה הם אפשרויות נהדרות עבור בשר חזיר. הגוף הקל של פינו נואר נהדר לחתכים רזים, סנגיובזה בעלת גוף בינוני משלימה רטבים בשרניים, תבשילים ומנות מרובות מרכיבים אחרות, וזוגות טאני מלבק מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לואיג 'י בוסקה מלבק לוג' אן דה קויו דוק. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
לואיג 'י בוסקה מלבק לוג' אן דה קויו דוק
לואיג 'י בוסקה מלבק לוג' אן דה קויו דוק
צבע סגול עז עם ניחוחות של דובדבן ושזיף בשלים. מתובל, עם רמזים מוקה אוכמניות. מתוק בחן, עם בושם מתמשך ועדין ומבנה אלגנטי.