אם יש לכם בשר חזיר פילה, אטריות ביצים, בצל דקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו בשר חזיר סטרוגנוף, בשר חזיר סטרוגנוף, ו בשר חזיר סטרוגנוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום במחבת כבדה גדולה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מפזרים 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל על בשר חזיר, משליך למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
חזיר
מלח
3
מוסיפים חזיר למחבת; מבשלים 4 דקות או עד השחמה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
חזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
הסר חזיר ממחבת. להפחית חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים בצל למחבת; מבשלים 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים פטריות; מבשלים 6 דקות או עד פטריות לשחרר לחות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
7
מוסיפים יין; מבשלים עד שהיין מצטמצם בחצי (כ-7 דקות). להפחית את החום בינוני נמוך.
מרכיבים שתצטרך
יין
8
מערבבים שמנת חמוצה וחרדל בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף. מערבבים תערובת שמנת חמוצה לתוך תערובת יין; מוסיפים חזיר הנותרים 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל. מבשלים 3 דקות או עד מחומם; מערבבים מיץ.