קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

בשר חזיר פילה עם לשפשף אספרסו מעושן

בשר חזיר פילה עם לשפשף אספרסו מעושן
בשר חזיר פילה עם לשפשף אספרסו מעושן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה 151 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. אם יש לך פפריקה, אבקת שום, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האספרסו המיידי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אספרסו ברד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אנצ'ו צ' ילי-אספרסו שפשף בשר חזיר Tenderloin, טנדרלוין חזיר הדרים מעושן, ו ריק Bayless' שומה בוטנים מעושנת עם בשר חזיר Tenderloin (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
שלב הראשון 7 מרכיבים. לשפשף תערובת סוכר על חזיר. לכסות ולתת לעמוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מחממים מחבת ovenproof גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מחממים שמן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
להוסיף חזיר; לבשל 2 דקות בכל צד או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
6
אופים ב 425 במשך 20 דקות או עד רשם מדחום 160 (מעט ורוד).
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
הסר חזיר מחבת, שמירה על שאריות במחבת. לכסות חזיר ולתת לעמוד 5 דקות. מערבבים 1/2 כוס מים לתוך טפטוף, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
8
רסס על חזיר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה