בשר חזיר צלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ירך צלוי של חזיר. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 372 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו פירורי לחם, מרווה שפשף, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוחים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו בשר חזיר צלוי בתנור פשוט, ירך חזיר צלוי, ו בשר חזיר צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערת ערבוב קטנה; לערבב היטב.
חותכים חריצים 3 אינץ ' בין כל קוצצים; תערובת דברים לפתחים.
מקום צלי, צד שומן למעלה, על קרש חיתוך; ציון שומן בעיצוב יהלום.
צלי מקום, צד שמן למעלה, במחבת צלייה רדודה.
צלי מברשת עם שמן צמחי . הכנס מדחום בשר, להיזהר לא לגעת עצם או שומן.
אופים צלי, חשוף, ב 350 במשך 1 שעה ו 45 דקות או עד רושמת מדחום בשר 17
הסר צלי למגש חם; להזמין 2 כפות טפטוף מחבת.
מערבבים טפטוף וקמח בסיר קטן; מוסיפים מים, מלח ופלפל, ערבוב היטב. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד מעובה תוסס.