בשר חזיר צלוי אננס
בשר חזיר צלוי אננס טנדרלוין נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 270 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לך לחנות ותביא חרדל דיז'ון, פלפל, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במרמלדה הכתומה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 48 דקות. נסו בשר חזיר בגריל קריבי עם סלסה אננס בגריל, בשר חזיר צלוי עם רוטב אננס, ו בשר חזיר טריאקי צלוי ואננס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל לחום 350 עד 400 (בינוני-גבוה).
הסר עור כסף מ tenderloins, משאיר שכבה דקה של שומן.
מפזרים חזיר עם מלח ופלפל.
לנקז אננס, הזמנה 1/3 כוס מיץ. גרדת גרידה מ לימונים שווה 1 כף.; לסחוט מיץ מ לימונים שווה 1/3 כוס.
להביא מיץ אננס שמור, מיץ ליים, גרידה, ריבה, ואת הבא 5 מרכיבים לרתיחה בסיר מעל חום בינוני גבוה. מרתיחים 3 עד 4 דקות או עד מעובה מעט. שמור חצי תערובת בקערה.
חזיר גריל, מכוסה מכסה גריל, 10 עד 12 דקות בכל צד או עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר רושם 155, צליעה עם מחצית הנותרים של תערובת אננס.
הסר מן הגריל; לכסות עם רדיד אלומיניום, ולתת לעמוד 10 דקות.
בינתיים, גריל אננס פרוסות 1 עד 2 דקות בכל צד.
מגישים אננס בגריל ותערובת אננס-מרמלדה שמורה עם חזיר בגריל.
יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה
בשר חזיר Tenderloin ניתן לזווג עם Malbec, פינו נואר, ו Sangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. Yacochuya סן פדרו דה Yacochuya Malbec עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Yacochuya סן פדרו דה Yacochuya Malbec
אף מזמין של עשן, זפת, שוש, סויה, דובדבן שחור, דומדמניות שחורות. זה מוביל ליין בעל גוף מלא עם שכבות של פירות עסיסיים, עומק וריכוז מעולים וגימור ארוך וטהור. תערובת: 85% מלבק ו-15% קברנה סוביניון