בשר חזיר צלוי טנדרלוין וירקות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל בשר חזיר קלוי Tenderloins וירקות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 422 קלוריות. אם יש לך פלפל, בשר חזיר, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו בשר חזיר מתובל בגריל עם ירקות אפויים, בשר הודו צלוי טנדרלוין וירקות, ו פילה חזיר עם תפוחי אדמה קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תירס בקערה גדולה של מים חמים להפשרה חלקית. במחבת ungreased 15x10x1 אינץ', לארגן תפוחי אדמה מתוקים ובצל סביב הצדדים.
ב 1-סיר ליטר, לערבב מרכיבים זיגוג. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד נמס וחלק.
מברשת על חצי זיגוג מעל ירקות. הצלי חשף 25 דקות.
הסר ירקות מהתנור. הפוך ירקות במחבת.
הסר תירס מן המים; מקום במחבת עם ירקות.
מניחים בשר חזיר tenderloins במרכז פאן.
מברשת חזיר וכל הירקות עם זיגוג נשאר.
חזור לתנור; צלי חשוף 25 עד 30 דקות יותר או עד שהירקות רכים, ולבשר חזיר יש סומק קל של ורוד במרכז ומדחום בשר מוכנס במרכז קורא 160°f. בשר חזיר. מסדרים חזיר וירקות על מגש.
מקשטים עם פטרוזיליה איטלקית.
יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה
בשר חזיר Tenderloin עובד ממש טוב עם Malbec, פינו נואר, ו Sangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. אתה יכול לנסות Bodega DiamAndes Uco Malbec. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
![Bodega DiamAndes Uco Malbec]()
Bodega DiamAndes Uco Malbec
צבע אודם נקי, עמוק ובהיר. ניחוחות של ברי אדום דובדבן הערות מראה עוצמה ורעננות. מבנה מעולה, טאנינים בעלי גוף מלא עם טעמי פירות בשלים, קטיפתי ומאוזן היטב.