קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות2
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בשר חזיר צלוי עטוף Pancetta קוצצים

בשר חזיר צלוי עטוף Pancetta קוצצים
והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 359 קלוריות. אם יש לכם קמח לכל מטרה, שמן זית כתית מעולה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו צלי חזיר עטוף בפנצ'טה, צלי חזיר עטוף בפנצ'טה, ו בשר צבי עטוף בבייקון של רולנד פאסוט (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית מוסיפים את חתיכות עלה המפרץ, מים, סוכר ומלח.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מערבבים היטב כדי לפזר סוכר ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
שים את בשר החזיר קוצץ לתוך שקית רוכסן בגודל מתאים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
4
יוצקים את נוזל brining לתוך התיק ולאטום בחוזקה. מסיר כמה שיותר אוויר ככל האפשר. הגדר את התיק לתוך קערה כדי למנוע תאונות לקרר 2-4 ימים.כאשר מוכן לצלות את החזיר. תנור טרום חום ל 375 מעלות F. ציון x קטן על השורש של כל בצל. זה יגרום לו לקלף בקלות רבה יותר לאחר שהוא קלוי.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
הסר את החזיר מן המרינדה ולייבש אותו היטב. לשפשף את השמן על כל הבשר ואת העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
מפזרים את החזיר ברוזמרין קצוץ ושום טחון משני הצדדים. לעטוף את החזיר בזהירות רבה עם פנצ ' טה, חופפים רצועות מעט. השתמש קיסמים כדי לאבטח pancetta, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
7
מניחים sprig רוזמרין על גבי; לקשור חזיר עם חוט מטבח, ולהסיר קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
8
מניחים חזיר ב מחבת ovenprook או תנור אפייה ידידותית. מפזרים בצל וזרזירי רוזמרין סביב חזיר. צולים בתנור, צולים מדי פעם עם מיצי בישול, עד שהוא מגיע לטמפרטורה פנימית של 140 מעלות על מדחום מיידי, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
10
להעביר חזיר ובצל לצלחת; לכסות אותו באופן רופף כדי לשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
1
מוסיפים את החמאה והקמח הריכים לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מערבבים היטב. תניח בצד.
3
מניחים את אותו מחבת או צלחת אתה מבושל חזיר מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
להוסיף את המניה, גירוד תחתית כדי לשחרר חתיכות השחמה. מביאים לרתיחה; להפחית את הנוזל מעט, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
5
לטאטא בתערובת חמאה; לבשל עד מעובה. מתבלים במלח ופלפל. פורסים חזיר בחץ חתיכות על פני התבואה, וטפטוף עם רוטב. להחליק את עורות הבצל ומגישים אותם עם חזיר פרוס ורוטב מחבת.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'