בשר חזיר צלוי עם מלח ותבלינים
בשר חזיר צלוי עם מלח ותבלינים הוא חזיר ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 591 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם allspice, מים, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו Spice-שפשף חזיר Loin עם Ratatouille, בשר חזיר צלוי עם זיגוג תבלינים, ו Spice מצופה בשר חזיר מעושן ירך (מתכונים דומים).
הוראות
מתלה מיקום במרכז התנור מראשכדי 121°.
מפזרים בשר חזיר צלוי בכל רחבי עם1 כפית מלח גס, 1 כפית פלפל, וזרעי שומר, טפיחות לדבוק.
שמן מחומם ב כבד גדול צלייה מחבת overmedium-חום גבוה.
מניחים חזיר, שומן sidedown, במחבת. מבשלים עד חום על כל הצדדיםבצדדים, מחזיק חזיר זקוף withtongs בעת הצורך, כ 12 דקות.
להעביר חזיר לתבנית אפייה וקורבמהירות, כ -20 דקות.
שלב 8 כוסות מלח גס, 2/3 פלפל שחור, allspice, ו ערער berriesin אותו מחבת צלייה. מערבבים כדי להתמזג.
Add1 כוס מים ומערבבים להרטיב. לדחוף 2/3 to3/4 של תערובת מלח לצד 1 של מחבת, מורחמלח מכתים ברצועה רחבה ארוכה (על גודל צלוי) כבסיס חזיר.
מניחים חזיר, boneside למטה, על בסיס מלח. לארוז הנותרים saltover כל צלי, סוגר לחלוטין.
חזיר צלוי בקרום מלח עד מיידימדומטר מוכנס ישר למטה לחזיר ממרכז העליון רושם 74°, על 2 1/2 שעות.
להעביר מחבת צלייה לעבודה משטח.
תן בשר חזיר לנוח 10 עד 20 דקות.
להעביר חזיר tocutting הלוח, צחצוח את כל השאריםמלח. צלי תנוחה כדי שהעצמות יהיו יותר קליפות.
חתוך בין עצמות ובשר לענהוף חתיכת עצם ב 1.
מניחים לוח עצם על מגש. המעבד מעל העצמות בעמדה מקורית. תעמיסו ותגישו.
* נמכר במעבר התבלינים של רוב הסופרמרקטים.
עם חזיר, לשפוך aCôtes du Rhône. אנחנו אוהבים את הדומיין.
Rouge-Bleu 2007 "Mistral" (France, $18).טעמי הבלאקברי והארצי והאניסונטות משלימים את הבשר בצורה טעימה.