הוסף עוד מים במידת הצורך. מביאים את נוזל הבישול לרתיחה ומפחיתים בחצי.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
7
מקציפים בחמאה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1
מניחים מיץ תפוזים במחבת קטנה לא מגיבה על חום גבוה ומבשלים עד מופחת 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מקום מופחת מיץ תפוזים, חומץ, בצל, jalapeno ואבקת אנצ ' ו בבלנדר תערובת עד חלקה. עם המנוע פועל, לאט להוסיף את שמן הזית עד emulsified.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיפים את הדבש והמלח והפלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1
מחממים 3/4 כוס של ויניגרט כתום חריף במחבת סאוט בינונית על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרט
מלח דק, לשולי הכוסות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיף את התפוחים, לחתוך בצד למטה ו לטגן עד חום זהוב, להתהפך ולטגן עד מבושל רק דרך, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,
3
מניחים את גרגיר הנחלים ופריזי בקערה בינונית ולזרוק עם כמה כפות של ויניגרט תפוז מתובל הנותרים, העונה עם מלח ופלפל לחלק בין 4 צלחות. מסדרים 2 רבעי תפוחים על כל צלחת, מקשטים עם אגוזי מלך וגבינה כחולה וטפטוף עם כמה מהויניגרט שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה