בשר חזיר צלוי עם קומפוט תפוח קרוליינה
בשר חזיר צלוי עם קומפוט תפוח קרולינאן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 299 קלוריות. אם יש לך סוכר, בשר חזיר צלוי, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוחי גלאן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוחים אפויים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-6 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו בשר חזיר צלוי עם תאנה & תפוח מלית, תפוח ממולא חזיר ירך צלוי, ו ירך צלוי משובצת בעשב של חזיר עם רוטב תפוחים וסיידר (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים. לשפשף תערובת על כל הצדדים של צלי חזיר. לקשור חזיר עם חוט מטבח, אבטחת במרווחים 1 אינץ'. כיסוי וצינה 2 שעות.
צלי חום בשמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה 2 עד 4 דקות מכל הצדדים.
מניחים חזיר על מתלה משומן קלות במחבת קלייה מרופדת בנייר אלומיניום.
אופים ב 375 במשך 1 שעה או עד מדחום בשר מוכנס לתוך חלק עבה רשם 15
מכסים את הצלי בנייר כסף, ולתת לעמוד 15 דקות לפני חיתוך.
בינתיים, לחתוך תפוחים לחתיכות בגודל ביס; מפזרים מיץ לימון.
מוסיפים סיידר ו-4 המרכיבים הבאים למחבת. לבשל, על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, 10 דקות או עד מעט מעובה.
מוסיפים תפוחים, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, 20 דקות או רק עד שהתפוחים רכים ונוזלים נספגים. מערבבים בחמאה עד מומס, ולהסיר מחבת מחום. מערבבים כל מיצי פאן שנצברו מ צלי לתוך קומפוט.
מגישים קומפוט מיד עם חזיר.