בשר חזיר צלוי עם קומפוט תפוח קרולינאן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 299 קלוריות. אם יש לך סוכר, בשר חזיר צלוי, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוחי גלאן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוחים אפויים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-6 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו בשר חזיר צלוי עם תאנה & תפוח מלית, תפוח ממולא חזיר ירך צלוי, ו ירך צלוי משובצת בעשב של חזיר עם רוטב תפוחים וסיידר (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 4 מרכיבים. לשפשף תערובת על כל הצדדים של צלי חזיר. לקשור חזיר עם חוט מטבח, אבטחת במרווחים 1 אינץ'. כיסוי וצינה 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
2
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
צלי חום בשמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה 2 עד 4 דקות מכל הצדדים.
מכסים את הצלי בנייר כסף, ולתת לעמוד 15 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
7
בינתיים, לחתוך תפוחים לחתיכות בגודל ביס; מפזרים מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
8
מוסיפים סיידר ו-4 המרכיבים הבאים למחבת. לבשל, על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, 10 דקות או עד מעט מעובה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים תפוחים, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, 20 דקות או רק עד שהתפוחים רכים ונוזלים נספגים. מערבבים בחמאה עד מומס, ולהסיר מחבת מחום. מערבבים כל מיצי פאן שנצברו מ צלי לתוך קומפוט.