קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 6 דק.
מנות10
ציון בריאות16
מגזין

בשר חזיר צלוי עם קומפוט תפוח קרוליינה

בשר חזיר צלוי עם קומפוט תפוח קרוליינה
בשר חזיר צלוי עם קומפוט תפוח קרולינאן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 299 קלוריות. אם יש לך סוכר, בשר חזיר צלוי, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוחי גלאן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוחים אפויים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-6 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו בשר חזיר צלוי עם תאנה & תפוח מלית, תפוח ממולא חזיר ירך צלוי, ו ירך צלוי משובצת בעשב של חזיר עם רוטב תפוחים וסיידר (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 4 מרכיבים. לשפשף תערובת על כל הצדדים של צלי חזיר. לקשור חזיר עם חוט מטבח, אבטחת במרווחים 1 אינץ'. כיסוי וצינה 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
2
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
צלי חום בשמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה 2 עד 4 דקות מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מניחים חזיר על מתלה משומן קלות במחבת קלייה מרופדת בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
5
אופים ב 375 במשך 1 שעה או עד מדחום בשר מוכנס לתוך חלק עבה רשם 15
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מכסים את הצלי בנייר כסף, ולתת לעמוד 15 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
7
בינתיים, לחתוך תפוחים לחתיכות בגודל ביס; מפזרים מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
8
מוסיפים סיידר ו-4 המרכיבים הבאים למחבת. לבשל, על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, 10 דקות או עד מעט מעובה.
מרכיבים שתצטרך
8 שדי פסיון אם קטנים)8 שדי פסיון אם קטנים)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מוסיפים תפוחים, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, 20 דקות או רק עד שהתפוחים רכים ונוזלים נספגים. מערבבים בחמאה עד מומס, ולהסיר מחבת מחום. מערבבים כל מיצי פאן שנצברו מ צלי לתוך קומפוט.
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מגישים קומפוט מיד עם חזיר.
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה