בשר חזיר צלוי עם קרום לחם תירס מרווה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל בשר חזיר קלוי Tenderloin עם קרום לחם תירס מרווה. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 347 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, מרווה, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו בשר חזיר צלוי עם קרום לחם תירס מרווה, Maple-מרווה חזיר קלוי Tenderloin, ו בשר חזיר צלוי עם ענבים ומרווה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
לטפוח חזיר יבש ומפזרים מלח ופלפל.
שמן חום במחבת nonstick 10 אינץ ' על חום גבוה עד חם אבל לא מעשן, אז חזיר חום, מפנה, על 4 דקות.
העברה לתבנית אפייה רדודה משומנת.
מוסיפים חמאה למחבת ומבשלים שום על חום מתון, ערבוב, עד ריחני, על 30 שניות.
הסר מחבת מחום ומערבבים פירורים, מרווה, מלח ופלפל, לפי הטעם.
מורחים חרדל על חזיר וטפיחה חצי פירורים מתובלים על חרדל, ואז מפזרים פירורים מתובלים הנותרים. צלוי באמצע התנור עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס באלכסון 2 אינץ ' לאוגרים בשר 140 מעלות F, 10 עד 15 דקות. (בדוק לאחר 15 דקות כדי לראות אם פירורים מקבלים כהה מדי; אם הם, אוהל רופף עם נייר.)
העברה ללוח חיתוך, ולאחר מכן אוהל רופף עם נייר ולתת לעמוד 10 דקות לפני חיתוך (הטמפרטורה תעלה ל 160 מעלות).
יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה
בשר חזיר Tenderloin עובד ממש טוב עם Malbec, פינו נואר, ו Sangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. אתה יכול לנסות סוזנה Balbo Nosotros יחיד כרם Nomade Malbec. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 109 דולר לבקבוק.
![Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec]()
Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec
צבע סגול אטום זכוכית, זה ספורט את האף מפתה של אלון קלוי, מינרלים, שוש, לבנדר, תבלינים אקזוטיים, פירות שחורים שונים. צפוף, עשיר, חושני על החיך, זהו יופי גוף מלא. שיוך: זוגות היטב עם בשר צלוי או צלוי כמו בשר בקר או כבש, שליו ממולא נקניק, או כל שילוב בשר נהדר אחר אתה יכול להמציא.