בשר חזיר צלוי עם רוטב פטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל בשר חזיר צלוי עם רוטב פטריות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 106 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, מלח ופלפל, פילה חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. נסו צלעות חזיר עם רוטב בצל פטריות, בשר חזיר צלוי עם רוטב פטריות שמנת סיידר, ו בשר חזיר בסגנון כפרי עם רוטב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר אלומיניום.
מפזרים את החזיר באופן שווה עם מלח ופלפל. במחבת nonstick גדולה, חום 1 כף שמן על חום בינוני גבוה. מבשלים 1 tenderloin עד השחמה, 2 עד 3 דקות בכל צד.
הסר את הטנדרלוין והנח על תבנית האפייה מוכנה וחזור עם שאר הטנדרלוין.
מניחים את תבנית האפייה בתנור ואופים את הטנדרלוין עד למידת העדינות הרצויה הוא הגיע, כ 10 דקות.
מוסיפים את שמן 1 כף הנותרים למחבת וחום על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצלים ואת הפטריות ומבשלים, מערבבים כל הזמן, עד שהירקות רכים, 4 עד 5 דקות.
בקערה קטנה, לשלב את תערובת הרוטב 1 1/2 כוסות מים קרים, ערבוב עד חלקה.
מוסיפים לתערובת הבצל ומבשלים, מערבבים כל הזמן, עד שהרוטב מתעבה, כ 2 דקות.
חותכים את החזיר ומגישים עם בצל ורוטב פטריות.