בשר חזיר צלוי עם תפוח-פקאן מלית ורוטב
בשר חזיר צלוי עם מילוי תפוח פקאן ורוטב עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. והוא יספק כ 55 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 156 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לך פטרוזיליה, תנור למעלה מלית לערבב, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-55 דקות. נסו בשר צלוי של חזיר עם תפוח ומילוי חזיר ורוטב סיידר, צלי בשר חזיר עם תפוח, חמוציות ומילוי פקאן, ו צלי בשר חזיר עם מילוי תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
בשר העונה עם 1/2 כפית. פפר.
מניחים על המדף במחבת רדודה.
אופים 2 עד 2-1 / 2 שעות או עד 63°.
הסר מהתנור. מכסים בנייר כסף; בואו לעמוד 10 דקות.
בינתיים, להביא מים, 1-1/2 כוסות מיץ תפוחים, צימוקים וחמאה לרתיחה בסיר גדול. מערבבים במילוי תערובות, תפוחים ואגוזים; כיסוי.
בואו לעמוד 5 דקות. מוך עם מזלג; כף למרכז הבשר. כפית כל מילוי שנותר לקערה הגשה. מכסים את הבשר ואת שאר המילוי כדי לשמור על חם עד מוכן לשרת.
הסר 2 כפות. טפטוף מחבת; מקום בסיר בינוני.
לטאטא בקמח וחרדל; לבשל על חום בינוני 1 דקות., ערבוב כל הזמן. מערבבים הנותרים מיץ תפוחים ופלפל; לבשל ומערבבים 3 דקות. או עד תערובת מגיע לרתיחה ומתעבה. מוסיפים פטרוזיליה.
חותכים בשר למנות 1-צלעות.
מגישים עם מלית ורוטב תפוחים.