קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות16
ציון בריאות19
מגזין

בשר חזיר צלוי עם תפוח-פקאן מלית ורוטב

בשר חזיר צלוי עם תפוח-פקאן מלית ורוטב
בשר חזיר צלוי עם מילוי תפוח פקאן ורוטב עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 54 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 536 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. זה מובא לך על ידי מתכונים קראפט. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-55 דקות. אם יש לך בשר חזיר צלוי, פלפל, צימוקים, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. עם כפית נסו בשר חזיר צלוי עם תפוח-פקאן מלית ורוטב, בשר צלוי של חזיר עם תפוח ומילוי חזיר ורוטב סיידר, ו צלי בשר חזיר עם תפוח, חמוציות ומילוי פקאן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בשר העונה עם 1/2 כפית. פפר.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
בשרבשר
3
מניחים על המדף במחבת רדודה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
אופים 2 עד 2-1 / 2 שעות או עד 63°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
הסר מהתנור. מכסים בנייר כסף; בואו לעמוד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
6
בינתיים, להביא מים, 1-1/2 כוסות מיץ תפוחים, צימוקים וחמאה לרתיחה בסיר גדול. מערבבים במילוי תערובות, תפוחים ואגוזים; כיסוי.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוחיםמיץ תפוחים
מילוימילוי
צימוקיםצימוקים
תפוחתפוח
חמאהחמאה
מיםמים
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
הסר מהחום.
8
בואו לעמוד 5 דקות. מוך עם מזלג; כף למרכז הבשר. כפית כל מילוי שנותר לקערה הגשה. מכסים את הבשר ואת שאר המילוי כדי לשמור על חם עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
הסר 2 כפות. טפטוף מחבת; מקום בסיר בינוני.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
10
לטאטא בקמח וחרדל; לבשל על חום בינוני 1 דקות., ערבוב כל הזמן. מערבבים הנותרים מיץ תפוחים ופלפל; לבשל ומערבבים 3 דקות. או עד תערובת מגיע לרתיחה ומתעבה. מוסיפים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוחיםמיץ תפוחים
חרדלחרדל
פטרוזיליהפטרוזיליה
פלפלפלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
11
חותכים בשר למנות 1-צלעות.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
12
מגישים עם מלית ורוטב תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
תפוחתפוח
רוטברוטב