בשר חזיר צלוי עם תפוחי אדמה מתוקים ואגסים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל בשר חזיר צלוי עם תפוחי אדמה מתוקים אגסים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 342 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם עלי מרווה, בצל, פילה חזיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האגסים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קרפים מקמח תירס עם תאנים ואגסים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: פילה חזיר עם תפוחי אדמה קלויים, אגסים קלויים מייפל ובטטות תפוחי אדמה, ו בשר חזיר מזוגג Tenderloin w/ אגסים מקורמלים & בטטות.
הוראות
תנור חום עד 450°f. ספריי 15x10x1 אינץ ' פאן עם ספריי בישול.
מניחים פילה חזיר במחבת. בקערה קטנה, מערבבים רוזמרין, מלח, מרווה ופלפל. לשפשף חצי תערובת תיבול על חזיר.
בקערה בינונית, לזרוק בטטה, אגסים ובצל עם שמן עד מצופה.
מפזרים עם תערובת תיבול הנותרים; לזרוק.
אופים 25 עד 30 דקות, ערבוב ירקות ואגסים בעדינות פעם או פעמיים במהלך האפייה, עד חזיר יש סומק קל של ורוד במרכז ומדחום בשר מוכנס במרכז קורא 63°, וירקות רכים.
הסר מהתנור; לכסות בנייר כסף ולתת לעמוד 3 דקות לפני חיתוך.
חותכים חזיר לפרוסות 1/2 אינץ'.
מקשטים עם עלי מרווה טריים.