בשר חזיר, תפוחי אדמה ומרק כרוב
בשר חזיר, תפוחי אדמה ומרק כרוב יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 62 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לך זרעי קימל, תפוחי אדמה, שמן צמחי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. וזה די טוב. נסו מרק תפוחי אדמה כרוב, מרק תפוחי אדמה-כרוב, ו מרק תפוחי אדמה וכרוב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בסיר 6 ליטר מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים 3 דקות או עד למכרז, ערבוב מדי פעם.
מערבבים את המרק, פלפל שחור, כרוב, תפוחי אדמה ובשר חזיר בסיר וחום לרתיחה. להפחית את החום לנמוך. מכסים ומבשלים 30 דקות או עד שתפוח האדמה רך.
מערבבים את הפטרוזיליה ואת זרעי קימל, אם תרצה בכך.