בשר טחון מרמיט
בשר טחון מרמיט יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 32 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל של 259 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה מכלמתכונים יש 1 אוהדים. אם יש לכם בצל, תערובת רוטב חום, בקר טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. עם כפית ציון 76%, המנה הזו מוצקה. נסו בשר טחון מרמיט, טחון קנגורו חם (המכונה גם סקיפי חם), ו ספגטי מרמיט (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה בווק על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהם רכים. מפוררים בבשר הטחון; מבשלים ומערבבים עד להשחמה אחידה. דחפו את כל הבקר והבצל לצדדים והשאירו בריכת חמאה במרכז.
מוסיפים את השמרים להתפשט לבריכה, ומערבבים עד מומס. מערבבים לתוך הבשר הטחון.
מערבבים פנימה את הפפריקה וקוביות הבולון. התערובת תתחיל להיות דביקה ונקשרת יחד.
מערבבים פנימה את תערובת המים והרוטב. זה יהיה דביק בהתחלה. רק מערבבים ומביאים לרתיחה, והוא מוכן להגשה.