בשר טנדרלוין עטוף בפנצ'טה
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך בצל ירוק, חמאה, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: בשר טנדרלוין עטוף בפנצ'טה עם קצפת חזרת, בשר חזיר עטוף בפנצ'טה, ו Pancetta עטוף בשר חזיר ממולא Tenderloin.
הוראות
משרים את הפורצ ' יני במים הרותחים במשך 20 דקות. לשפשף את פורצ ' יני בנוזל השרייה כדי להסיר כל חצץ; לטפוח יבש גס לקצוץ.
להעביר את פורצ ' יני למעבד מזון מיני מחית.
ממיסים את החמאה במחבת בינונית.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על חום נמוך בינוני עד מתרכך.
מוסיפים את השום ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים את הבצל הירוק ומבשלים עד שהתרכך, 2 דקות. מערבבים את פירה פורצ ' יני. מתבלים במלח ופלפל.
מתבלים את הצלי במלח ופלפל.
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה. לצרוב את הצלי על חום גבוה בינוני עד השחמה בכל רחבי; בואו מגניב.
על suface עבודה, מעט חפיפה 3 16 אינץ חתיכות של נייר שעווה. סדר את הפנצ ' טה על הנייר ב 4 שורות חופפות כדי ליצור מלבן את אורך הפילה.
מורחים פירה פורצ ' יני על pancetta. תניח את הפילה בקצה התחתון של הפנצ ' טה. באמצעות נייר השעווה כמדריך, להפשיל בחוזקה את הצלי בפנצ ' טה. בזהירות לקלף את נייר השעווה. לקשור את הצלי עם חוט מטבח במרווחים של 1 אינץ'.
העברה לתבנית אפייה ומברשת עם 1/2 כפות השמן הנותרות.
צלי את הבשר במשך 25 דקות, או עד שהפנצ ' טה פריך ומד חום שנקרא מיידית מוכנס במרכז אוגרי הבשר 12
חותכים את המיתרים ולהסיר. פרוסה עבה את הצלי בסכין משוננת ומגישה.