קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

בשר טנדרלוין עטוף בפנצ'טה

בשר טנדרלוין עטוף בפנצ'טה
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך בצל ירוק, חמאה, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: בשר טנדרלוין עטוף בפנצ'טה עם קצפת חזרת, בשר חזיר עטוף בפנצ'טה, ו Pancetta עטוף בשר חזיר ממולא Tenderloin.

הוראות

1
מחממים התנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
משרים את הפורצ ' יני במים הרותחים במשך 20 דקות. לשפשף את פורצ ' יני בנוזל השרייה כדי להסיר כל חצץ; לטפוח יבש גס לקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
3
להעביר את פורצ ' יני למעבד מזון מיני מחית.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
4
ממיסים את החמאה במחבת בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על חום נמוך בינוני עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
6
מוסיפים את השום ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
7
מוסיפים את הבצל הירוק ומבשלים עד שהתרכך, 2 דקות. מערבבים את פירה פורצ ' יני. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
8
בואו מגניב.
9
מתבלים את הצלי במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
10
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה. לצרוב את הצלי על חום גבוה בינוני עד השחמה בכל רחבי; בואו מגניב.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
על suface עבודה, מעט חפיפה 3 16 אינץ חתיכות של נייר שעווה. סדר את הפנצ ' טה על הנייר ב 4 שורות חופפות כדי ליצור מלבן את אורך הפילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
12
מורחים פירה פורצ ' יני על pancetta. תניח את הפילה בקצה התחתון של הפנצ ' טה. באמצעות נייר השעווה כמדריך, להפשיל בחוזקה את הצלי בפנצ ' טה. בזהירות לקלף את נייר השעווה. לקשור את הצלי עם חוט מטבח במרווחים של 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
13
העברה לתבנית אפייה ומברשת עם 1/2 כפות השמן הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
14
צלי את הבשר במשך 25 דקות, או עד שהפנצ ' טה פריך ומד חום שנקרא מיידית מוכנס במרכז אוגרי הבשר 12
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
15
תן מנוחה במשך 10 דקות.
16
חותכים את המיתרים ולהסיר. פרוסה עבה את הצלי בסכין משוננת ומגישה.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים