בשר טנדרלוין עם אגס-חמוציות צ'אטני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר טנדרלוין עם צ'אטני אגס חמוציות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 260 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך שום, בצל, אגסים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב התבלין פאי דלעת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דלעת ספייס קרם ביסקוויטים כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו בשר חזיר פילה עם חמוציות-אגס צ'אטני, פילה חזיר ממוסמר עם צ'אטני אגס שטוף שמש, ו צ'אטני אגס וחמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
חום 12 אינץ ' מחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה. מבשלים בצל, שום ויין במחבת על 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל רך אבל לא חום.
מערבבים באגסים, חמוציות, סוכר חום ותבלינים פשטידת דלעת; להפחית את החום. מבשלים חשפו כ 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד cranberries פרץ.
מניחים צ ' אטני בקערה קטנה; להפריש.
באותו מחבת, לבשל בשר מעל חום בינוני על 8 דקות עבור doneness בינוני, מפנה פעם אחת.