בשר לייט: חזיר וחרדל שמנת כרוב
בשר לייט: חזיר וחרדל שמנת כרוב נטול גלוטן, ומספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 406 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך כרוב, בייקון, צלעות חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: בשר לייט: סלט כרוב תאילנדי עם עוף, בשר לייט: פינטו וטאקו חזיר, ו בשר לייט: חזיר קשיו חריף.
הוראות
מעל חום בינוני, מטגנים את הבייקון בשמן עד שהשומן מרונדר והבייקון מתחיל להתבשל.
מוסיף את הבצל ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל החל להתרכך, 5 עד 8 דקות.
מוסיפים את התפוח, הכרוב והמלח, וממשיכים לבשל עד שהכרוב נבול, בערך עוד 5 דקות.
מוסיפים את השמנת והחרדל ומערבבים לשלב. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה, ולאחר מכן מבשלים על אש נמוכה מאוד בזמן שאתה עושה את צלע החזיר.
מחממים מחבת ברזל יצוק מעל חום בינוני. חום את צלע חזיר 2 עד 4 דקות לכל צד, עד החיצוני הוא חום זהוב עמוק.
מעבירים את המחבת לתנור ומבשלים עוד 5 עד 8 דקות, עד חזיר הגיע לטמפרטורה פנימית של 150 * F.
תן לחזיר לנוח לפני שחותך אותו כנגד התבואה. לחלק לשניים, ולהגיש אותו על גבי הר נדיב של כרוב.