בשר לייט: סלט חורף חם
בשר לייט: סלט חורף חם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 713 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חורף יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח, מלח ופלפל, גבינת רומנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. נסו בשר לייט: סלט כרוב תאילנדי עם עוף, בשר לייט: ירקות באביב וסלט סטייק רצועת, ו בשר לייט: ענבים אדומים, בייקון, סלט פיסטוק עם שאלוט S (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 204°. לזרוק את קוביות הלחם עם קמצוץ של מלח 1 כף שמן זית. מסדרים את הקוביות על תבנית אפייה מעוטרת ומניחים בצד. לזרוק את הדלעת, כרוב ניצנים, מרווה מיובשת, 3 כפות שמן זית וקמצוץ נדיב של מלח, ולסדר על תבנית אפייה שנייה מעוטרת.
מכניסים את שני הסדינים לתנור, מסירים את קוביות הלחם לאחר 10 דקות והירקות כאשר הם מתחילים לקרמל, לאחר כ -15 דקות.
בעוד הלחם והירקות נמצאים בתנור, לשלב את שאלוט, חומץ שמן זית ומלח ופלפל לפי הטעם.
מערבבים היטב ומניחים בצד.
מערבבים את קוביות הלחם, ירקות קלויים ורוטב בקערה גדולה.
מערבבים היטב, במקום בקערות סלט רדודות, העליון כל מנה עם 1/4 של סרטי פרושוטו ולהעביר גבינה מגוררת ליד השולחן.