בשר לייט: סלט חורף חם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 713 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חורף יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח, מלח ופלפל, גבינת רומנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. נסו בשר לייט: סלט כרוב תאילנדי עם עוף, בשר לייט: ירקות באביב וסלט סטייק רצועת, ו בשר לייט: ענבים אדומים, בייקון, סלט פיסטוק עם שאלוט S (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 204°. לזרוק את קוביות הלחם עם קמצוץ של מלח 1 כף שמן זית. מסדרים את הקוביות על תבנית אפייה מעוטרת ומניחים בצד. לזרוק את הדלעת, כרוב ניצנים, מרווה מיובשת, 3 כפות שמן זית וקמצוץ נדיב של מלח, ולסדר על תבנית אפייה שנייה מעוטרת.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
מרווה מיובשת
סטייקים של ניו יורק
סכין קילוף
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מכניסים את שני הסדינים לתנור, מסירים את קוביות הלחם לאחר 10 דקות והירקות כאשר הם מתחילים לקרמל, לאחר כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
בעוד הלחם והירקות נמצאים בתנור, לשלב את שאלוט, חומץ שמן זית ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מערבבים היטב ומניחים בצד.
5
מערבבים את קוביות הלחם, ירקות קלויים ורוטב בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מערבבים היטב, במקום בקערות סלט רדודות, העליון כל מנה עם 1/4 של סרטי פרושוטו ולהעביר גבינה מגוררת ליד השולחן.