בשר לייט: סלט חורף חם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 713 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חורף יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח, מלח ופלפל, גבינת רומנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. נסו בשר לייט: סלט כרוב תאילנדי עם עוף, בשר לייט: ירקות באביב וסלט סטייק רצועת, ו בשר לייט: ענבים אדומים, בייקון, סלט פיסטוק עם שאלוט S (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 204°. לזרוק את קוביות הלחם עם קמצוץ של מלח 1 כף שמן זית. מסדרים את הקוביות על תבנית אפייה מעוטרת ומניחים בצד. לזרוק את הדלעת, כרוב ניצנים, מרווה מיובשת, 3 כפות שמן זית וקמצוץ נדיב של מלח, ולסדר על תבנית אפייה שנייה מעוטרת.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)