בשר לייט: פובלנוס ממולא עם סלסת טומטיו
מתכון בשר לייט: ממולאים Poblanos עם סלסה Tomatillo יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 1184 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 58 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, שמן צמחי, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. נסו פירות ים-ממולאים Poblanos עם סלסה עגבניות חמה, בשר לייט: שאריות Empanadas, ו בשר לייט: כרובית אין שום Wallflower (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את poblanos במחצית לאורכו לחתוך את הזרעים וצלעות.
שים את החצאים בשכבה אחת, בצד לחתוך, בתבנית אפייה.
מוסיף את המים לתבנית האפייה, כך שהוא עולה לאורך הצדדים של הפלפלים. צולים את הפלפלים במשך כ 30 דקות, עד שהם רכים (אבל לא רכים לחלוטין).
בעוד הפלפלים צולים, מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את החזיר ומבשלים במשך 5 עד 7 דקות, לשבור את הבשר עם כף עץ כפי שהוא חומים.
מוסיפים את החלק הלבן והירוק של הבצל הירוק (שומרים את החלקים הירוקים לאחר מכן), שום ושעועית, וsauté לרגע נוסף. מערבבים את הכמון ואבקת צ ' ילי.
הוסף את המניה וגרד את החתיכות מתחתית המחבת. להפחית את החום ומבשלים את תערובת חזיר שעועית במשך 5 עד 10 דקות, או עד הנוזל הוא כמעט נעלם. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
בינתיים, להפוך את הסלסה על ידי הוספת טומטילו, כוסברה, שום, גרידה, מיץ ליים, ושמן זית למעבד מזון או בלנדר. דופק או למזג את התערובת לרוטב עבה.