בשר סטרוגנוף על נודלס בחמאה
מתכון בשר בקר סטרוגנוף על אטריות חמאה יכול לספק השתוקקות מזרח אירופה שלך בערך 3 שעות ו-25 דקות. במנה עיקרית זו יש 838 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-53 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם פטריות, מלח ופלפל כשרים, אטריות ביצה רחבות, וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו בשר סטרוגנוף עם נודלס בחמאה, בשר סטרוגנוף עם נודלס בחמאה, ו ביף בורגיניון ואטריות פטרוזיליה חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את מלאי הבשר בגזר, 3 עלי קורנית ועלי דפנה. מלטפים את הבשר ומייבשים אותו במלח ופלפל.
חום 3 כפות שמן במחבת תחתית כבדה גדולה מעל חום גבוה. מטגנים את הבשר בקבוצות, כך שהוא השחמה מכל הצדדים. מנמיכים את החום בינוני ולהחזיר את כל הבשר לסיר.
מוסיפים את הבצלים ומבשלים עד שהם רכים, כ 5 דקות.
יוצקים את הקוניאק ומבשלים עד האלכוהול נשרף, על 5 דקות.
מוסיפים את מלאי הבשר, משליכים את הגזר, קורנית, עלה דפנה. קוק, מכוסה חלקית, מעל להבה נמוכה מאוד במשך 1 1/2 עד 2 שעות.
במחבת גדולה מעל חום בינוני, להמיס 3 כפות חמאה הנותרים 3 כפות שמן זית.
מוסיפים את הפטריות, השום, ואת 3 ענפי הקורנית הנותרים ומבשלים עד הפטריות משחימים ומבושלים דרך.
כאשר הבשר נעשה, להסיר אותו מן החום ולקפל את הפטריות, שמנת חמוצה, חרדל, פטרוזיליה. לטעום ולהתאים את התיבול עם מלח ופלפל.
בינתיים, לבשל את האטריות בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים עד במכרז.
מסננים את האטריות היטב, לזרוק עם הנותרים 2 כפות חמאה, ואת העונה עם מלח ופלפל.
מגישים את הסטרוגנוף על האטריות; מקשטים עם שמנת חמוצה יותר ופטרוזיליה קצוצה.