בשר עוף מתובל מרוקאי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Paillards עוף מתובל מרוקאי. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 366 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו דבש קל, חזה עוף, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: עוף מתובל מרוקאי, עוף מתובל מרוקאי, ו כבש מתובל מרוקאי או עוף.
הוראות
מחבת גריל חום מעל חום מתון עד חם.
בינתיים, מבשלים את כל מרכיבי הרוטב למעט חמאה בסיר 1 ליטר, חשוף, ערבוב מדי פעם, 2 דקות. הניחו בצד בעת בישול עוף.
לבשל כמון, פפריקה, ופלפל בשמן במחבת קטנה על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד ריחני, על 2 דקות.
העברה לקערה קטנה, הזמנת מחבת לרוטב (לא נקי).
מברשת כמה שמן מתובל בצד 1 של כל paillard, ואז מפזרים קצת מלח. מסדרים 2 paillards במחבת גריל, הצדדים משומנים למטה, ואת צמרות מברשת עם כמה שמן מתובל, ואז מפזרים קצת מלח. גריל 2 דקות, ואז להתהפך וגריל עד רק מבושל דרך, על 3 דקות יותר.
מעבירים למגש ומכסים בנייר כסף. גריל שאריות paillards באותו אופן, העברת מגש.
יוצקים רוטב דרך מסננת רשת בינונית למחבת קטנה שמורה, זורק מוצקים.
להוסיף כל מיצים מן העוף שנצבר על מגש לרוטב ולהביא לרתיחה.
הסר מהחום, ולאחר מכן להוסיף חמאה ומחבת מערבולת עד החמאה הוא פשוט משולב. רוטב העונה עם מלח וכפית על פני עוף.
כמה חזה עוף פרוס לא יכול להיות של עובי אפילו. במידת הצורך, לשים כל paillard בין 2 גיליונות של פלסטיק לעטוף פאונד עם צד שטוח של מפצח בשר עד בערך 1/4 אינץ ' עבה.