בשר צלוי
בשר צלוי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 30 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 328 קלוריות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו סוכר חום, צ'אק רוסט, רוטב ווסטרשייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 10 שעות ו-20 דקות. . נסו חזה בקר צלוי, בשר צלוי ועניבת פרפר, ו צלעות בקר צלויות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב קטשופ, סוכר חום, חומץ יין אדום, חרדל בסגנון Dijon, רוטב ווסטרשייר, ועשן נוזלי. מערבבים במלח, פלפל, ואבקת שום.
מניחים צ ' אק צלי בבישול איטי.
יוצקים תערובת קטשופ על צלי צ ' אק. כיסוי, ומבשלים על נמוך במשך 8 עד 10 שעות.
הסר צלי צ ' אק מ סיר איטי, לגרוס עם מזלג, ולחזור לבישול האיטי. מערבבים בשר כדי מעיל שווה עם רוטב. המשך לבשל כ 1 שעה.