קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות20
מגזין

בשר תוסס קוריאני

בשר תוסס קוריאני
המתכון קוריאני תוסס בשר מוכן תוך כ 30 דקות, והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון קוריאני. במנה עיקרית זו יש 563 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן צמחי, בצל ירוק, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האורז מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ארוחת בוקר פודינג אורז כקינוח. מתכונים דומים: בשר בקר רוחש מוקפץ, Kabobs בשר רוחש, ו בשר בקר אסייתי תוסס מוקפץ.

הוראות

1
בצלחת גדולה ורדודה, מערבבים את רוטב הסויה עם הסוכר, יין לבן, שום קצוץ, שמן שומשום קלוי ופלפל אדום מרוסק, תוך ערבוב כדי להמיס את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2
מוסיף את סטייק פרוס ומעיל ביסודיות במרינדה. מכסים ומקררים את הסטייק לפחות 4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
3
להדליק גריל או לחמם מחבת. לשפשף את הבצל הירוק בכל רחבי עם שמן צמחי וגריל אותם על חום גבוה, הופך פעם אחת, עד הבצל הירוק הם רק התרככו, על 2 דקות. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
עבודה בקבוצות, גריל הסטייק על אש גבוהה עד הפרוסות משחימים עשיר בינוני-נדיר, על 30 שניות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
מעבירים את הסטייק למגש הגשה ומגישים עם בצל ירוק בגריל ואורז מאודה.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

קוריאני ניתן לזווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הלנגטווינים פרינס ויניארד צ ' נין בלאן עם 4.4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
לנגטווין פרינס ויניארד שנין בלאן
לנגטווין פרינס ויניארד שנין בלאן
על ידי שימור הניחוחות והטעמים שנמסרו מהווינגרפ, לנגטווין צ ' נין בלאן הוא ביטוי תוסס של הזנים. פריך סבתא סמית ' אפל הערות להתמזג עם רמז של אגס טארט כדי ליצור יין בהיר ומרענן כי הוא קל ליהנות בכוחות עצמו.