בתנור תפוחי אדמה סטייק שוויצרי
סטייק שוויצרי בתנור מצופה תפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 576 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לכם רוטב בשר בקר, מים, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה טוב. נסו בתנור תפוחי אדמה סטייק שוויצרי, סטייק שוויצרי בתנור, ו סטייק שוויצרי של קארן (למעלה תנור, סיר חרס או תנור) (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 163°. in ungreased 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית, לארגן בשר בשכבה אחת. למעלה עם גזר ובצל.
בקערה בינונית, מערבבים עגבניות ורוטב; כפית על בשר וירקות. מכסים בנייר כסף; אופים 2 שעות.
בסיר 3 ליטר, לעשות תפוחי אדמה לפי ההוראות על הנרתיק באמצעות מים, חלב וחמאה. מערבבים בביצה עד מעורבב היטב.
הסר תבנית אפייה מהתנור. לחשוף; תערובת תפוחי אדמה כפית על תערובת בשר חם. חזור לתנור; אופים חשפו 15 עד 20 דקות יותר או עד שתפוחי אדמה נקבעים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו עמק אלכסנדר Matanzas. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
![נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו]()
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.