ג'אם ושוקולד לבן פולי-פולי
ריבת המתכון & שוקולד לבן רולי-פולי יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 10 דקות. אתה מקבל תבלין שמגיש 4. מנה אחת מכילה 992 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. אם יש לך רפרפת קרטון, קמח העלאת עצמי, ריבת פטל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: ג'אם רוליפולי, ריבס וריבת פטל רולי פולי עם רוטב וניל פודינג, ו פוליפוני-כדורי שוקולד.
הוראות
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
מערבבים את הקמח עם הסוכר, הסואט וקמצוץ טוב של מלח, ואז נקשרים עם החלב כדי להפוך בצק רך, אבל לא דביק.
הוסף מעט יותר חלב אם זה עוזר לאגד את החלקים האחרונים שנותרו בקערה.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח ל 20 x 30cm מלבני.
מורחים עם ריבה ולפזר עם השוקולד, משאיר גבול כל הדרך מסביב.
מגלגלים את הבצק מקצה אחד קצר כך שיש לך צורה נקניק, ואז בעדינות לצבוט את הקצוות כדי לאטום את הריבה. בזהירות להרים על הקלף מוכן.
מקפלים את הנייר מעל הקצוות של פולי-שמנמן, ואז לעטוף די בחוזקה. מאובטח עם סיכות או בולדוג קליפים לאורך כל הדרך, כמו זה יעזור לך להשיג את הצורה העגולה הקלאסית.
אופים במשך 50 דקות עד רול מרגיש מוצק ונראה זהב דרך הנייר. אפשר לעמוד 5 דקות לפני חיתוך, כמו זה יעצור את הריבה זורם החוצה.
טפטוף עם שוקולד נמס ומגישים עם קנקן של פודינג מחומם.