ג'ו מניקוטי.
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מניקוטי של ג'ו. מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 375 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוטב עגבניות, פסטה מניקוטי, גבינת מוצרלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 10 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. עם כפית נסו מניקוטי, מניקוטי, ו מניקוטי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול לבשל פסטה manicotti עם מים מלוחים רותחים עד אל דנטה. יש לשטוף במים חמים ולנקז.
בקערה גדולה לערבב יחד גבינת ריקוטה, ביצים, בצל, גבינת רומנו מגוררת, מרק עוף, שום, טימין, פלפל שחור טחון, ותרד.
כדי להרכיב, למלא אטריות מניקוטי עם מילוי גבינה. מסדרים אטריות במחבת משומנת 9x13 אינץ'.
יוצקים רוטב עגבניות במרכז הפגזים.
מפזרים גבינת מוצרלה גרוסה.
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות(175 מעלות C) במשך 25 דקות, או עד חם תוסס.