ג'וי שקדים (קוקוס קלוי עם שוקולד מריר ושקדים) גלידה
ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 7 . מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 45 גרם של שומן, וסך הכל 567 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לכם חלב, סוכר, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת שוקולד גרמנית כהה עם שקדים קלויים - קוקוס גו, קפה קלוי שקדים + קוקוס קלוי קליפת שוקולד מריר, ו פשטידות שוקולד מריר עם קרם שקדים קלוי.
הוראות
1
מחממים תנור ל 177° עם מתלה תנור ממוקם באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מורחים קוקוס דק מאוד באופן שווה על פני חצי מחבת גיליון וטוסט רק עד הקצוות קוקוס מתחילים חום ולהפוך ארומטי, 2 עד 4 דקות. אין לספוג קוקוס או גלידה יהיה טעם שרוף.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
זילוף בצורת לב
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
להעביר קוקוס לסיר בינוני לכסות עם שמנת וחלב. מביאים לרתיחה, מערבבים לשלב, ולהסיר מהחום. כיסוי, העברה למקרר, ולתת תלול לילה או כ 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
למחרת, מסננים חלב דרך מסננת רשת עדינה לתוך כוס מדידה גדולה או קערה עם זרבובית לשפוך. לחץ בחוזקה על קרעי קוקוס כדי לסנן כמה שיותר נוזלים החוצה ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
בסיר בינוני כבד, לטאטא יחד חלמונים ביצה וסוכר עד בהיר יותר בצבע מעובה מעט.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
יוצקים חלב לסיר עם ביצים ומקציפים עד לשלב מלא. מבשלים בחום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד פודינג נוצר על הגב של כף אצבע סחוב משאיר קו נקי.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
מסננים פודינג לתוך אמבט קרח או מיכל אטום וצינה עד בסיס גלידה נופל מתחת 4°. Churn על פי הוראות היצרן. ברגע האחרון של חביצה, להוסיף שוקולד ושקדים.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
התזה של ורמוט
8
להעביר גלידה מיכל אטום וצינה לפחות 4 שעות במקפיא לפני ההגשה.