ג'וי שקדים (קוקוס קלוי עם שוקולד מריר ושקדים) גלידה
ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 7 . מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 45 גרם של שומן, וסך הכל 567 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לכם חלב, סוכר, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת שוקולד גרמנית כהה עם שקדים קלויים - קוקוס גו, קפה קלוי שקדים + קוקוס קלוי קליפת שוקולד מריר, ו פשטידות שוקולד מריר עם קרם שקדים קלוי.
הוראות
1
מחממים תנור ל 177° עם מתלה תנור ממוקם באמצע.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מורחים קוקוס דק מאוד באופן שווה על פני חצי מחבת גיליון וטוסט רק עד הקצוות קוקוס מתחילים חום ולהפוך ארומטי, 2 עד 4 דקות. אין לספוג קוקוס או גלידה יהיה טעם שרוף.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
זילוף בצורת לב
20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
להעביר קוקוס לסיר בינוני לכסות עם שמנת וחלב. מביאים לרתיחה, מערבבים לשלב, ולהסיר מהחום. כיסוי, העברה למקרר, ולתת תלול לילה או כ 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
4
למחרת, מסננים חלב דרך מסננת רשת עדינה לתוך כוס מדידה גדולה או קערה עם זרבובית לשפוך. לחץ בחוזקה על קרעי קוקוס כדי לסנן כמה שיותר נוזלים החוצה ככל האפשר.