ג'וי שקדים (קוקוס קלוי עם שוקולד מריר ושקדים) גלידה
ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 7 . מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 45 גרם של שומן, וסך הכל 567 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לכם חלב, סוכר, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת שוקולד גרמנית כהה עם שקדים קלויים - קוקוס גו, קפה קלוי שקדים + קוקוס קלוי קליפת שוקולד מריר, ו פשטידות שוקולד מריר עם קרם שקדים קלוי.
הוראות
מחממים תנור ל 177° עם מתלה תנור ממוקם באמצע.
מורחים קוקוס דק מאוד באופן שווה על פני חצי מחבת גיליון וטוסט רק עד הקצוות קוקוס מתחילים חום ולהפוך ארומטי, 2 עד 4 דקות. אין לספוג קוקוס או גלידה יהיה טעם שרוף.
להעביר קוקוס לסיר בינוני לכסות עם שמנת וחלב. מביאים לרתיחה, מערבבים לשלב, ולהסיר מהחום. כיסוי, העברה למקרר, ולתת תלול לילה או כ 8 שעות.
למחרת, מסננים חלב דרך מסננת רשת עדינה לתוך כוס מדידה גדולה או קערה עם זרבובית לשפוך. לחץ בחוזקה על קרעי קוקוס כדי לסנן כמה שיותר נוזלים החוצה ככל האפשר.
בסיר בינוני כבד, לטאטא יחד חלמונים ביצה וסוכר עד בהיר יותר בצבע מעובה מעט.
יוצקים חלב לסיר עם ביצים ומקציפים עד לשלב מלא. מבשלים בחום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד פודינג נוצר על הגב של כף אצבע סחוב משאיר קו נקי.
מסננים פודינג לתוך אמבט קרח או מיכל אטום וצינה עד בסיס גלידה נופל מתחת 4°. Churn על פי הוראות היצרן. ברגע האחרון של חביצה, להוסיף שוקולד ושקדים.
להעביר גלידה מיכל אטום וצינה לפחות 4 שעות במקפיא לפני ההגשה.