ג'ון קיש לוריין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל קיש לוריין של ג'ון. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 406 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. רק מעטים מאוד אהבו את ארוחת הבוקר הזו. גשו לסופר וקנו בייקון, אגוז מוסקט טחון, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. . וזה די גרוע. נסו ג'ון קיש לוריין, קיש לוריין, ו קיש לוריין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). להתאים את קרום העוגה למחבת קיש או צלחת פאי 9 אינץ', ולכסות את הקרום עם גיליון של רדיד אלומיניום. ממלאים את הקרום עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
אופים את הקרום בתנור שחומם מראש רק עד הקצוות מתחילים להפוך חום זהוב, על 15 דקות.
הסר מהתנור, ולהוציא את משקולות העוגה רדיד אלומיניום.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית, ומבשלים את הבייקון עד להשחמה, ערבוב לעתים קרובות, על 7 דקות.
מעבירים את הבייקון למגבות נייר לניקוז, ואז מפזרים את הבייקון לקרום האפוי חלקית.
לטאטא את הקרם, ביצים, מלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט יחד בקערה, ויוצקים לתוך הקרום.
חזור לתנור ואפה עד שהמילוי נקבע באמצע והקיש נפוח וחום זהוב, 30 עד 35 דקות. אפשר להתקרר עד חם, על 1 שעה, כדי לשרת.