ג'ינג'ים נמרצים
צריך מתאבן צמחוני? ג'ינג'ים נמרצים יכולים להיות מתכון מדהים לנסות. מנה אחת מכילה 49 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. מתאים ל-48 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר, זנגביל טחון, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו ג'ין וג' ינג'ים, מטבל אספרגוס נמרץ, ו תרמילי אפונה נמרצים (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: מערבל חשמלי עם מצורף משוט
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
השתמש במערבל חשמלי כדי שמנת יחד את החמאה, סוכר, סוכר חום עד אור ורך.
מוסיפים את חלמון הביצה ואת המולסה ומערבבים היטב.
בקערה נפרדת, לשלב את הקמח, אספרסו, זנגביל, קינמון, ציפורן, allspice, סודה לשתייה, ומלח.
מערבבים את החומרים יבשים לתערובת החמאה. (הבצק יהיה רך למדי.)
מגלגלים את הבצק ליומנים עגולים הדוקים בגודל 1 אינץ', עוטפים בנוחות בנייר אפייה או בניילון נצמד, ומצוננים עד הפירמה (ראו הערה של קוק*).
פתח את הבצק וחתוך לתוך 1/4 סיבובים אינץ'.
יוצקים קצת סוכר לתוך צלחת רדודה. לחץ על החלק העליון של כל עוגייה לתוך הסוכר ולאחר מכן למקם את הצד סוכר עוגיות על תבנית נייר מצופה נייר קלף על 2 סנטימטרים זה מזה.
אופים במשך 12 עד 15 דקות. אל תאפו יותר; העוגיות יהפכו "נמרץ" ברגע שהם התקררו לחלוטין.
להעביר אותם מתלה קירור חוט להתקרר במשך 5 דקות.