קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות34
ציון בריאות0
מגזין

ג'ינג'ר-ביסקוטי שקדים

ג'ינג'ר-ביסקוטי שקדים
המתכון ג'ינג'ר ביסקוטי שקדים יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 25 דקות. אתה מקבל קינוח שמגיש 34. מנה אחת מכילה 73 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. אם יש לכם קמח, ג'ינג'ר גבישי, תערובת עוגיות סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ביסקוויט שקדים-ג'ינג'ר, ביסקוטי שקדים ג'ינג'ר, ו ביסקוטי שקדים ג'ינג'ר כתום (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום עד 350 ° F. בקערה גדולה, באמצעות מקציף חוט, לנצח חמאה מומסת, קליפת תפוז מגוררת, מיץ תפוזים וביצים. מוסיפים את שאר החומרים עד לקבלת הבצק הרך. מחלקים בצק לשניים. בצד 1 של גיליון עוגיות ungreased, צורה חצי בצק לתוך יומן 12x2 אינץ'. חזור עם הבצק שנותר על אותו גיליון עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
גרידה כתומהגרידה כתומה
חמאהחמאה
עוגיותעוגיות
בצקבצק
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מקציףמקציף
קערהקערה
תנורתנור
2
אופים 25 עד 30 דקות או עד הקצוות הם חום זהוב. מגניב על גיליון עוגיות 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
3
מניחים יומני על קרש חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
חותכים לרוחב לפרוסות 3/4 אינץ'.
5
מניחים פרוסות לחתוך צדדים למטה על גיליון עוגיות ungreased.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
אופים 15 דקות. מיד להסיר גיליון עוגיות כדי מתלה קירור. מגניב לגמרי. החנות מכוסה באופן רופף.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
צבע אדום אודם אינטנסיבי. זר הפרחים משלב ניחוחות פירותיים אופייניים של סנג ' ובזה (כגון אוכמניות, מרסקה בשלה, שזיף) עם הערות אלגנטיות של עץ. על החיך הוא קטיפתי והרמוני עם איזון מעולה בין חומציות טאנינים מתוקים. יישון יין, נותן את המיטב מהשנה ה -5 לאחר היבוליםזה הולך עם בשר אדום בגריל. ההרמוניה שלה ואת הטיפוסיות הם גם מרומם בצורה מושלמת על ידי גבינות מיושנות.