ג'ינג'ר-ביסקוטי שקדים
המתכון ג'ינג'ר ביסקוטי שקדים יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 25 דקות. אתה מקבל קינוח שמגיש 34. מנה אחת מכילה 73 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. אם יש לכם קמח, ג'ינג'ר גבישי, תערובת עוגיות סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ביסקוויט שקדים-ג'ינג'ר, ביסקוטי שקדים ג'ינג'ר, ו ביסקוטי שקדים ג'ינג'ר כתום (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 350 ° F. בקערה גדולה, באמצעות מקציף חוט, לנצח חמאה מומסת, קליפת תפוז מגוררת, מיץ תפוזים וביצים. מוסיפים את שאר החומרים עד לקבלת הבצק הרך. מחלקים בצק לשניים. בצד 1 של גיליון עוגיות ungreased, צורה חצי בצק לתוך יומן 12x2 אינץ'. חזור עם הבצק שנותר על אותו גיליון עוגיות.
אופים 25 עד 30 דקות או עד הקצוות הם חום זהוב. מגניב על גיליון עוגיות 10 דקות.
מניחים יומני על קרש חיתוך.
חותכים לרוחב לפרוסות 3/4 אינץ'.
מניחים פרוסות לחתוך צדדים למטה על גיליון עוגיות ungreased.
אופים 15 דקות. מיד להסיר גיליון עוגיות כדי מתלה קירור. מגניב לגמרי. החנות מכוסה באופן רופף.