קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות6
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ג'ינג'ר-מנטה ג' לי

ג'ינג'ר-מנטה ג' לי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל ג'ינג'ר-מנטה צ' ילה. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 239 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך שמנת כבדה, מים, ג'לטין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 שעות. נסו שרימפס עם מנטה, צ'ילה, וג' ינג'ר, מנטה טרייה ורוטב צ'ילה, ו קראב, צ'ילה ומנטה קרוסטיני (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא 2 1/2 כוסות מים, זנגביל, סוכר, צ ' ילי לרתיחה בסיר 2 ליטר, ערבוב עד הסוכר הוא מומס. להפחית את החום במהירות ומבשלים במשך 10 דקות. מערבבים מנטה, ולאחר מכן להסיר מחבת מהחום. מכסה מחבת עם מכסה ולתת לעמוד במשך 15 דקות. מסננים תה זנגביל מנטה דרך מסננת בסדר רשת לתוך כוס מדידה נוזלית גדולה או קערה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
סוכרסוכר
מיםמים
מנטהמנטה
תהתה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
מחבת רוטבמחבת רוטב
מסננתמסננת
קערהקערה
מחבתמחבת
2
מפזרים ג ' לטין על הנותרים 1/2 כוס מים בסיר ניקה ולתת לעמוד 1 דקה כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
תערובת חום על חום בינוני, ערבוב, עד ג ' לטין הוא מומס, ולאחר מכן מערבבים תערובת לתוך תה זנגביל מנטה עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
מנטהמנטה
תהתה
4
למדוד נוזל, ואם זה פחות מ 2 1/2 כוסות, להוסיף יותר מים. אם זה יותר, אל תדאג.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
5
תן לתערובת להתקרר במשך 30 דקות, ולאחר מכן לחלק בין שש (6 - עד 8-אונקיה) כוסות הגשה. ג ' לי צונן במחבת אפייה קטנה, צמרות משקפיים המכוסות בגיליון נייר מגבת מאובטחת בניילון נצמד, עד שנקבע, לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
GummiesGummies
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מגבות ניירמגבות נייר
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
Beat שמנת עם סוכר בקערה עם מיקסר חשמלי עד שהוא פשוט מחזיק פסגות רכות. ג 'לי למעלה עם שמנת, ג' ינג ' ר מסוכר, וענפי מנטה.
מרכיבים שתצטרך
זנגביל מסוכרזנגביל מסוכר
GummiesGummies
קרםקרם
סוכרסוכר
מנטהמנטה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
1
* בגלל הג ' ינג 'ר תורם חום בנוסף צ' ילה, כמה מחברי הצוות מצאו את כמות גדולה יותר של צ ' ילה טיפה חריף מדי. אם אתה chilehead, עם זאת, ללכת על מלוא הסכום, אם לא יותר. אם אתה צ ' ילה ביישן, ולאחר מכן להשתמש בכמות פחותה, ויודע כי הקרם יהיה למתן את החום.* הסדין של מגבת נייר מונח על המשקפיים סופג כל עיבוי שעשוי לאסוף על הפלסטיק, ובכך למנוע כל טיפות בחזרה על המדוזות.* Jellies יכול להתבצע 3 ימים קדימה ונשמר מקורר.
מרכיבים שתצטרך
GummiesGummies
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

קאווה, גרנאש ושיראז הם הבחירה הכי טובה שלי לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא ויינרט קאבס דה ויינרט. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
Weinert Cavas de Weinert
Weinert Cavas de Weinert
"מכרמים נבחרים בלויאן דה קויו, תערובת זו של מלבק, קברנה סוביניון ומרלו היא אחת הדוגמאות הבהירות והבהירות ביותר לסגנונו של ויינרט..."יין ומשקאות חריפים 93/100