ג'ינג'ר-מנטה ג' לי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל ג'ינג'ר-מנטה צ' ילה. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 239 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך שמנת כבדה, מים, ג'לטין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 שעות. נסו שרימפס עם מנטה, צ'ילה, וג' ינג'ר, מנטה טרייה ורוטב צ'ילה, ו קראב, צ'ילה ומנטה קרוסטיני (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 2 1/2 כוסות מים, זנגביל, סוכר, צ ' ילי לרתיחה בסיר 2 ליטר, ערבוב עד הסוכר הוא מומס. להפחית את החום במהירות ומבשלים במשך 10 דקות. מערבבים מנטה, ולאחר מכן להסיר מחבת מהחום. מכסה מחבת עם מכסה ולתת לעמוד במשך 15 דקות. מסננים תה זנגביל מנטה דרך מסננת בסדר רשת לתוך כוס מדידה נוזלית גדולה או קערה.
מפזרים ג ' לטין על הנותרים 1/2 כוס מים בסיר ניקה ולתת לעמוד 1 דקה כדי לרכך.
תערובת חום על חום בינוני, ערבוב, עד ג ' לטין הוא מומס, ולאחר מכן מערבבים תערובת לתוך תה זנגביל מנטה עד בשילוב היטב.
למדוד נוזל, ואם זה פחות מ 2 1/2 כוסות, להוסיף יותר מים. אם זה יותר, אל תדאג.
תן לתערובת להתקרר במשך 30 דקות, ולאחר מכן לחלק בין שש (6 - עד 8-אונקיה) כוסות הגשה. ג ' לי צונן במחבת אפייה קטנה, צמרות משקפיים המכוסות בגיליון נייר מגבת מאובטחת בניילון נצמד, עד שנקבע, לפחות 4 שעות.
Beat שמנת עם סוכר בקערה עם מיקסר חשמלי עד שהוא פשוט מחזיק פסגות רכות. ג 'לי למעלה עם שמנת, ג' ינג ' ר מסוכר, וענפי מנטה.
* בגלל הג ' ינג 'ר תורם חום בנוסף צ' ילה, כמה מחברי הצוות מצאו את כמות גדולה יותר של צ ' ילה טיפה חריף מדי. אם אתה chilehead, עם זאת, ללכת על מלוא הסכום, אם לא יותר. אם אתה צ ' ילה ביישן, ולאחר מכן להשתמש בכמות פחותה, ויודע כי הקרם יהיה למתן את החום.* הסדין של מגבת נייר מונח על המשקפיים סופג כל עיבוי שעשוי לאסוף על הפלסטיק, ובכך למנוע כל טיפות בחזרה על המדוזות.* Jellies יכול להתבצע 3 ימים קדימה ונשמר מקורר.