ג'ינג'רס עם ג'ינג'ר מתגבש
אם יש לכם קינמון, תמצית vanillan, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו Gingersnaps עם ג'ינג'ר גבישי, עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי, ו עוגת זנגביל גבישית-זנגביל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 F. קרם את החמאה ו 1 3/4 כוסות סוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה. נמוך עד בינוני ולהוסיף את הביצים, מולסה, חומץ, וניל. מנפים יחד את הקמח, סודה לשתיה, מלח, זנגביל טחון, קינמון, ציפורן, הל ופלפל. עם המיקסר על נמוך, לאט להוסיף את תערובת הקמח לתערובת החמאה. לנצח עד incorporated. מקפלים פנימה את הג ' ינג ' ר הגבישי. מחלקים את הבצק ל 3 מנות שוות (זה יהיה דביק).
מניחים כל חלק על גיליון של פלסטיק לעטוף וליצור יומן 12 אינץ', 2 אינץ ' בקוטר. לעטוף ולהירגע במשך 1 שעה. חותכים כל יומן לתוך דיסקים, 1/2 אינץ ' עבה. לדלות בסוכר הנותר.
מניחים על קלף-או נייר מצופה גיליון אפייה, 2 אינץ ' זה מזה.
אופים עד מקומט בקצוות, על 14 דקות.
בואו להתקרר על גיליונות במשך 5 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלים תיל.