אם יש לכם קינמון, תמצית vanillan, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו Gingersnaps עם ג'ינג'ר גבישי, עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי, ו עוגת זנגביל גבישית-זנגביל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 F. קרם את החמאה ו 1 3/4 כוסות סוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה. נמוך עד בינוני ולהוסיף את הביצים, מולסה, חומץ, וניל. מנפים יחד את הקמח, סודה לשתיה, מלח, זנגביל טחון, קינמון, ציפורן, הל ופלפל. עם המיקסר על נמוך, לאט להוסיף את תערובת הקמח לתערובת החמאה. לנצח עד incorporated. מקפלים פנימה את הג ' ינג ' ר הגבישי. מחלקים את הבצק ל 3 מנות שוות (זה יהיה דביק).
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופ
1/4 כוס חרדל מיובש
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
4 כוסות קמח חיטה
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים כל חלק על גיליון של פלסטיק לעטוף וליצור יומן 12 אינץ', 2 אינץ ' בקוטר. לעטוף ולהירגע במשך 1 שעה. חותכים כל יומן לתוך דיסקים, 1/2 אינץ ' עבה. לדלות בסוכר הנותר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
מניחים על קלף-או נייר מצופה גיליון אפייה, 2 אינץ ' זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
אופים עד מקומט בקצוות, על 14 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
בואו להתקרר על גיליונות במשך 5 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלים תיל.