ג'לאטו
ג'לאטו יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 434 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלמונים ביצה, שמנת כבדה, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 27%. נסו איזה טעם של ג'לאטו אתה? גלידת קוקוס ואגוזים, ג'לאטו, ו בר ג'לאטו (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, מערבבים חלב ושמנת. חם עד קצף טפסים סביב הקצוות.
בקערה גדולה, לנצח את חלמונים ביצה וסוכר עד קצף. בהדרגה לשפוך את החלב החם לתוך חלמונים ביצה, לטאטא כל הזמן. להחזיר תערובת לסיר; לבשל על אש בינונית, ערבוב עם כף עץ עד התערובת ג ' ל מעט ומצפה את החלק האחורי של הכף. אם גושי ביצה קטנים מתחילים להראות, להסיר מן החום מיד.
יוצקים את התערובת דרך מסננת או מסננת בסדר לקערה. כיסוי, ולהירגע במשך כמה שעות או לילה.
יוצקים את התערובת לתוך מכונת גלידה, להקפיא על פי הוראות היצרן.
העברה למכולה אטומה, ולהקפיא עד המשרד. אם הג ' לאטו הוא מוצק מדי, למקם אותו במקרר עד שהוא מגיע עקביות הרצוי.