קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ג'לבי

ג'לבי
אם יש לך ghee, סיד-זעפרן סירופ, צבע מאכל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו Jalebiname, ו בצק הודי מטוגן / Jalebi (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הבלילה
2
ממיסים את השמרים ב 1 כף של המים ולתת לשבת רק 10 דקות, ולא יותר. בקערה גדולה, לשלב את קמח מיידה קמח בנגל גרם קמח.
מרכיבים שתצטרך
גרם בנגליגרם בנגלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את השמרים, ghee נמס, סוכר, מיץ לימון, צבע מאכל צהוב, ונותר 2/3 כוס מים ומערבבים עד שאין יותר גושים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות אוויר, חתוכות לרצועות דקותסוכריות אוויר, חתוכות לרצועות דקות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
גיגי
4
כדי לטגן את jalebis
5
ממיסים מספיק ג 'י בסיר כבד תחתית כדי למלא אותו 1 אינץ' עמוק. צלחות קו עם מגבות נייר לניקוז עוגות מטוגנות.
מרכיבים שתצטרך
גיגי
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
יוצקים את סירופ ליים זעפרן לסיר על אש נמוכה, כדי לשמור אותו חם. להתאים שקית מאפה עם קצה כתיבה קטן, ויוצקים את הבלילה לתוך התיק.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
לסחוט 2 אינץ מערבולות עגולות של הבלילה לתוך ghee החם, עובד מקרוב מהמרכז החוצה. מטגנים עד חום זהוב בתחתית, ואז הופכים לטגנים בצד השני עד שזה חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
גיגי
8
הסר את jalebis מן השמן ולהגדיר על מגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
9
מעבירים את העוגות חמות לסירופ סיד-זעפרן ולתת לספוג לרגע או שניים.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
10
לשרת
11
מגישים את jalebis חם בקערות קטנות עם סירופ. או שאתה יכול להסיר את jalebis מהסירופ ולהגדיר על מדף להתייבש במשך 3 עד 4 שעות, עד הסירופ יצר קליפה קשה.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
וריאציה
13
Jalebi Spice הודי
14
הוסף 1/2 כפית הל טחון לבלילה ו 3 שיני כל לסירופ.
מרכיבים שתצטרך
אבקת הלאבקת הל
ציפורן שלמהציפורן שלמה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
15
מתכון קטע מתוך עולם של עוגה (c) 2010 על ידי Krystina Castella, בשימוש באישור של פרסום Storey.