ג'לי אפרסק טרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל Gelées אפרסק טרי. והוא יספק כ 20 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 44 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם לקישוט: אפרסק, מים, פירה אפרסק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו פסיפלורה-ג'לי פירות, רביעיית אספרסו Gelées, ו ג'לי מנגו ויוגורט (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד יין, וודקה ופירה אפרסק בתבנית אפייה 11-x 7 אינץ'; ומפזרים ג ' לטין על תערובת יין.
מערבבים 1 כוס מים רותחים לתוך תערובת יין, ערבוב עד ג ' לטין הוא מומס. כיסוי וצינה 8 שעות או עד סט.
חותכים ג 'לטין לקוביות 64 (1 אינץ').
* ניתן להחליף ג ' לטין בטעם אפרסק ללא סוכר.