ג'לי צ' ילי מתוק תאילנדי
מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. לך לחנות ותביא צ'ילי עוף תאילנדי, סוכר מגורען, פקטין נוזלי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: צ'יפס בטטה צ' ילי עם מטבל יוגורט קארי תאילנדי, רוטב צ'ילי תאילנדי, ו רוטב צ'ילי תאילנדי מתוק.
הוראות
בבלנדר או קערת מעבד מזון, purée הפלפלים, שום, וחומץ יחד עד התערובת היא קצוצה גס. התאם chunkiness או חלקות להעדפתך.
מעבירים את תערובת הפלפל-שום לסיר נירוסטה גדול ועמוק.
תוסיף את הסוכר לסיר. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב מדי פעם, במשך 10 דקות. מערבבים את הפקטין ומרתיחים קשה, ערבוב כל הזמן, לרגע אחד.
הסר מן החום לרפרף את כל קצף שעלול להיווצר על פני השטח.
במהירות לשפוך ג 'לי חם לתוך צנצנות מעוקרים, משאיר 1/2 אינץ' (1/2 סנטימטר) headspace. נגב שפה.
מניחים את המכסים השטוחים על הצנצנות. לדפוק את הלהקות עד התנגדות הוא פגש.
את הג ' לי ניתן לשמור במקרר עד שישה חודשים. אם אתה רוצה לשמר אותו עוד ללא קירור, בצע את השלבים במדריך למתחילים שימורים.