ג'ק קסדייה עם סלסה אגסים
צריך מתאבן צמחוני? קסדייה ג'ק עם סלסה אגס יכול להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 441 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם מיץ ליים, בצל ירוק, טורטיות קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במטבעה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מנטה כקינוח. עם כפית ציון של 53% המנה הזאת די טובה. נסו מונטריי ג'ק קסדייה עם סלסה אגסים, ג'ק קסדייה עם סלסה חמוציות, ו Monterey Jack Quesadillas (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין סלסה, לשלב הראשון 8 מרכיבים בקערה; כיסוי וצינה.
כדי להכין את quesadillas, מקום 1 טורטייה במחבת nonstick בינונית מעל חום בינוני, העליון עם 1/2 כוס גבינה.
מפזרים 2 כפות בצל; למעלה עם טורטייה. לבשל 3 דקות, לחיצה למטה עם מרית עד גבינה נמסה. פנה בזהירות, ומבשל עד מחומם היטב (בערך 1 דקה). חזור על הליך עם טורטיות שנותרו, גבינה, בצל ירוק.
חותכים כל quesadilla לשישיות; לשרת עם סלסה אגס.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפסגה חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר]()
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.