גאט דה סירופ
Gâteau de Sirop הוא מנת תוספת צמחונית. מנה אחת מכילה 483 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא קמח לכל מטרה, אגוז מוסקט טחון, סוכר חום ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו Gâteau de Sirop, Grandpere dans le Sirop, ו עוגת סירופ Cajun (GÂteau De Sirop) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה וקמח 13 x 9 x 2 אינץ תבנית אפיית מתכת. לנפות קמח, סודה לשתיה, קינמון, אגוז מוסקט, ו 1 כפית מלח לקערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה בקערה גדולה עד חלקה.
מוסיפים סוכר ומכים עד מעורבב. הכה בביצים, 1 בכל פעם. הכה ב 1 3/4 סירופ כוסות, ולאחר מכן התאדה חלב שמנת חמוצה (הבלילה עשויה להיראות מקושקשת).
מוסיפים מרכיבים יבשים ומכים במהירות הנמוכה ביותר עד מעורבב.
להעביר את הבלילה עוגה למחבת מוכנה.
אופים עוגה עד tester מוכנס למרכז יוצא נקי, על 50 דקות. עוגה מגניבה במחבת על מתלה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים את המחבת בחוזקה בנייר כסף ולאחסן עוגה בטמפרטורת החדר.
מקציפים קרם בקערה בינונית עד פסגות טופס.
מקום על צלחות. כפית קצפת לצד; טפטוף עם סירופ נוסף. אבק עם אבקת סוכר, אם תרצה