Gumbo חוף המפרץ האולטימטיבי הוא חלב חינם ומספק כ 20 מנות. במנה עיקרית זו יש 336 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 219 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הקריאולית הזאת. אם יש לכם עוף, אבקת קובץ, tm לתיבול המפרץ הישן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: Gumbo חוף המפרץ, שרימפס וגריסים של חוף המפרץ, ו תבשיל פירות ים בחוף המפרץ.
מניחים את ראשי השרימפס וצדפים בסיר גדול, ומכסים עם 2 ליטרים של מים. כיסוי, ומבשלים מעל חום נמוך בינוני עד הנוזל מצטמצם בחצי. מסננים את ראשי השרימפס וצדפים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
בחר סיר מלאי גדול המסוגל להחזיק את כל החומרים.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיפים שמן לסיר, ומחממים על חום גבוה בינוני. באמצעות כף ארוכה, מערבבים בקמח; מבשלים ומערבבים במשך כמה דקות עד חום כהה. בשלב זה, הקמח פתאום מנפח וסופג את השמן. מערבבים לאט במרק עוף וכמות שווה של מים.
מוסיפים בצל, סלרי, פלפל, עגבניות, שום, עלי דפנה, פתיתי פלפל אדום, תיבול מפרץ ישן ומלח. להרתיח במשך כ 1 1/2 שעות, או עד בשר עוף הוא כבר לא ורוד ומיצים לרוץ ברור.
אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת עבור Cajun. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. Granbazan Etiquetan Ambar Albarino עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.