גארם מסאלה
Garam Masalan הוא ללא גלוטן, ו ומספק כ 7 מנות. מנה אחת מכילה 40 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא את צ'ילה, גרגירי פלפל, תרמילי הל, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה עובד טוב כמו מרינדה זולה למדי. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 70%. נסו garam מסאלה, איך לעשות punjabi garam מסאלה אבקה בבית, גארם מסאלה, ו גארם מסאלה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את המרכיבים הראשונים 8 במחבת בינונית על חום בינוני גבוה; לבשל 2 1/2 דקות או עד זרעי כמון מתחילים חום, ערבוב כל הזמן.
שלב תערובת זרעי כמון, אגוז מוסקט, מייס בתבלינים או מטחנת קפה; תהליך עד הקרקע דק.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יינות בוטניקה מרי Delany Chenin Blanc. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 32 דולר.
![יינות בוטניקה Mary Delany Chenin Blanc]()
יינות בוטניקה Mary Delany Chenin Blanc
מורכב ואלגנטי, עם שכבות של אגס טהור, מרוכז, פירות הדר ואבן, חומציות משקה פה וליבה חמצמצה, מינרלים.