קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

גבינה בבקה

גבינה בבקה
גבינה בבקה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 398 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. פסחא יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר, מים חמים, שמנת ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-118 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-40 דקות. . וזה די טוב. נסו גבינה מבושמת הדרים בבקה, בבקה גבינת שמנת משמש, ו בבקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים את השמרים ואת קמצוץ הסוכר על המים החמים; מערבבים להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
בואו לעמוד עד קצף, על 10 דקות.
3
מערבבים את 1/2 כוס חמאה, 1/4 כוס סוכר, מלח, 2 כפיות וניל, חלב, ו 3 ביצים בקערה עם 1 כוס קמח ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים את תערובת השמרים ומכים במשך 1 דקה. בהדרגה מוסיפים את הקמח הנותר כדי ליצור בצק רך. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ללוש עד חלקה ואלסטית, הוספת כמויות קטנות של קמח לפי הצורך כדי למנוע דבק. לעצב את הבצק לתוך עגול, ולמקם אותו בקערה משומנת, הופך מעיל. מכסים בניילון נצמד ונותנים לבצק לעלות בטמפרטורת החדר עד להכפלת גודלו, כ-1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
היכו יחד את גבינת החקלאים, 1/3 כוס סוכר, שמנת חמוצה, 1 ביצה, 1 כפית תמצית וניל, וקליפת לימון מיובשת בקערה עד חלקה. שים את המילוי בצד. שמן קל מחבת צינור מחורץ 10 אינץ ' (כגון Bundt®).
מרכיבים שתצטרך
חקלאי גבינהחקלאי גבינה
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות לטפוח לתוך 10 אינץ 'על ידי מלבן 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
7
מברשת את הבצק עם 2 כפות של חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
8
מורחים את מילוי הגבינה באופן שווה על הבצק.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
מגלגלים את הבצק כמו גליל ג ' לי, החל מהקצה הארוך; מסובבים את הבצק 6 עד 8 פעמים כדי ליצור חבל. צבטו את התפרים ואת הקצוות סגורים ומסדרים את חבל הבצק במחבת המשומנת. לכסות באופן רופף ולתת עלייה 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
11
אופים את הבבקה עד חום זהוב עמוק, 40 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
12
הסר מהתנור ולתת לעמוד במשך 5 דקות; הפוך את הבבקה על מתלה חוט ולהסיר את המחבת. אפשר לבבקה להתקרר לפחות 2 שעות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף