גבינה בגריל עם ממרח אבוקדו
גבינה בגריל עם ממרח אבוקדו יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 742 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 60 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא לחם, ממרח אבוקדו, גבינת ג'ק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 12 דקות. נסו ממרח אבוקדו טוסט גבינה, ממרח אבוקדו טוסט גבינה, ו כריך גבינה בגריל ממרח אבוקדו בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים שליש חמאה במחבת גדולה שאינה מקל על חום בינוני עד הקצפת שוככת.
מוסיפים שתי פרוסות לחם ומבשלים, מתערבלים מדי פעם, עד חום זהוב חיוור בצד התחתון, על 2 דקות.
העברה ללוח חיתוך קלוי-צד למעלה.
מניחים פרוסת גבינה אחת על גבי פרוסת לחם אחת. למעלה עם ממרח אבוקדו ופרוסת גבינה שנייה. סגור כריך, עם שני הצדדים קלויים הפונים כלפי פנים.
להמיס עוד חתיכת חמאה במחבת ולהפחית את החום בינוני נמוך.
מוסיפים כריך ומבשלים, מתערבלים מדי פעם, עד עמוק, אפילו חום זהוב, על 5 דקות.
הסר כריך באמצעות מרית מתכת גמישה.
הוסף את שאר החמאה. להחזיר כריך למחבת מבושל בצד למעלה. מתבלים במלח. מבשלים, מתערבלים מדי פעם, עד שהצד השני עמוק, אפילו חום זהוב וגבינה נמס ביסודיות, כ -5 דקות.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 45 דולר.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.