גבינה בגריל עם פפרוני ופלפלי דובדבנים כבושים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל גבינה בגריל עם פפרוני ופלפלים כבושים דובדבן. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 716 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, לחם, גבינת קולבי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-47 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 12 דקות. נסו פלפל דובדבן כבוש, פלפל דובדבן כבוש מהיר, ו קלמרי, פלפלים קלויים וסלט בצל אדום כבוש בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פרוסות פפרוני על צלחת מיקרוגל מרופדת נייר מגבת. מיקרוגל על כוח גבוה עד crispa ו שניתנו, על 30 שניות.
ממיסים שליש חמאה במחבת גדולה שאינה מקל על חום בינוני עד הקצפת שוככת.
מוסיפים שתי פרוסות לחם ומבשלים, מתערבלים מדי פעם, עד חום זהוב חיוור בצד התחתון, על 2 דקות.
העברה ללוח חיתוך קלוי-צד למעלה.
מניחים פרוסת גבינה אחת על גבי פרוסת לחם אחת. למעלה עם פפרוני, פלפלים כבושים, ופרוסת גבינה שנייה. סגור כריך, עם שני הצדדים קלויים הפונים כלפי פנים.
להמיס עוד חתיכת חמאה במחבת ולהפחית את החום בינוני נמוך.
מוסיפים כריך ומבשלים, מתערבלים מדי פעם, עד עמוק, אפילו חום זהוב, על 5 דקות.
הסר כריך באמצעות מרית מתכת גמישה.
הוסף את שאר החמאה. להחזיר כריך למחבת מבושל בצד למעלה. מתבלים במלח. מבשלים, מתערבלים מדי פעם, עד שהצד השני עמוק, אפילו חום זהוב וגבינה נמס ביסודיות, כ -5 דקות.